U bent hier

Vragenlijst grensoverschrijdend gedrag in cultuur en media

Advies

Sinds 2018 bestaat er in Vlaanderen een beleid rond grensoverschrijdend gedrag in de cultuur- en mediasector. Tijd om dat beleid te evalueren.  Jouw stem is daarbij belangrijk: deel je mening via een vragenlijst en formuleer aanbevelingen.

Bedoeling is om na te gaan of er voldoende instrumenten zijn om grensoverschrijdend gedrag aan te pakken en om aanbevelingen te doen voor een sterker beleid rond grensoverschrijdend gedrag in de cultuur- en mediasector. 
Seksueel grensoverschrijdend gedrag kan zowel communicatief als fysiek zijn en kan zowel online als in het 'echte' leven plaatsvinden. De vragenlijst peilt niet naar persoonlijke ervaringen met grensoverschrijdend gedrag, maar wel naar ervaringen met verschillende hulporganisaties, instrumenten en initiatieven voor preventie en reactie. 

De evaluatie gebeurt in opdracht van het departement, Cultuur, Jeugd en Media van de Vlaamse Overheid en wordt uitgevoerd door het Competence Center Cultuurmanagement & Cultuurbeleid van de Universiteit Antwerpen onder leiding van prof. Dr. Annick Schramme. Hieronder de link naar de vragenlijst, beschikbaar in het Nederlands en het Engels. De deadline tot invullen is 5 oktober

Naar vragenlijst
 

Terug naar boven