U bent hier

World Choir Games merchandise te koop

Met een aanhoudende crescendo komen ze eraan! Dé World Choir Games. Binnenkort is het zover en wij staan natuurlijk te popelen. De Games werden voor 2021 in een nieuw jasje gestoken en die lijn trekken we graag door naar al onze bezoekers! Daarom kondigen we met trots onze nieuwe merchandise aan.


Met deze kleurrijke hoodies, T-shirts en tote bags wil je zeker gespot worden op de World Choir Games. Drinkbussen hebben we ook, want de kelen van onze zangers moeten gesmeerd blijven natuurlijk. Wat als je snel even wat notities wilt maken op je partituren? Wees gerust. Daar hebben we potloden voor. Dit alles komt in de frisse stijl van de WCG 2021 met als motto: Sing Together, Share Happiness. Want daar draait het koorgebeuren toch om? Niets minder dan gezellig samenkomen om je liefde voor muziek te delen.

Hoe werkt het?

Bestel jouw nieuwe outfit op de WCG-webshop. Je bestelling wordt dan klaargelegd aan de merchandise-stand in de Handelsbeurs of op een van onze ceremonies. Je kunt de items daarna komen afhalen op een van deze locaties.  Dan rest enkel nog de kwestie: Wat nog aan te trekken bij die coole T-shirt of hoodie?

Naar webshop WCG

Terug naar boven