U bent hier

Zaterdagavond vol concerten

Tijdens het weekend van de Internationale Koorwedstrijd Vlaanderen ontvangt C-Mine Genk 8 internationale koren. Op zaterdagavond wijken de koren uit om concerten te geven op diverse plaatsen in de regio: Genk, Zonhoven, Oudsbergen-Opglabbeek, Lanaken-Veldwezelt, Riemst-Zussen en Opoeteren-Dorne.

C-Mine: Speel, zing, dans ….en verwonder!

Siparantum Choir uit Kosovo treed zaterdagavond op in C-Mine, samen met de Balletschool Véronique Lenaers, het hobo & fagot-ensemble en sax-ensemble van de Academie voor Woord, Muziek en Dans van Genk.

Prijs: 10€
Info & Reservaties:  0475399947 of  ikv.vlaanderen [at] gmail.com 

Veldwezelt (Lanaken)

Gemengd koor De Oosterster uit Veldwezelt nodigt het Vlaamse dameskoor Furiosa en het Sloveense kamerkoor Hugo Wolf van Maribor uit om samen concert te geven in de Sint-Lambertuskerk Berenhofstraat Veldwezelt. Het publiek is vriendelijk uitgenodigd op de receptie in het OC Berenhof.

Prijs: 10€
Info & Reservaties: CC Lanaken, 089 739 850 of cultuur [at] lanaken.be

Zichen-Zussen-Bolder (Riemst)

Het Female Choir of the University of Miskolc  (Hongarije), dat in gastgezinnen verblijft in Riemst, verzorgt in de Kerk St.Genoveva een concert op uitnodiging van het Genovevakoor van Zussen. Op het podium staan tevens het Koperensemble Harmonie Vreugd in Deugd en het Houtensemble Harmonie Broederband, beiden uit Zussen, het parochiaal zangkoor en instrumentale solisten begeleid door orgel. 

Prijs: gratis
Info & Reservaties: 0499 765877, +32 (0)12 45 32 38  of leopold.reggers [at] telenet.be

Zonhoven

Het Pieter-Jan Van Paesschenkoor van Zonhoven nodigt voor de gelegenheid het Girls’ Choir of the Koper Music School (Slovenië) en Waelrant Camerata van Borherhout uit voor een concert in de Sint-Jozefskerk.

Prijs: 12€
Info & Reservaties: +32 47137 98 89 of info [at] pjvpkoren.be 

Oudsbergen-Opglabeek

Gemengd zangkoor Singhet vro (o.l.v. Marc Kalkhoven) verwelkomt in feestzaal Den Ichter het gemengd zangkoor PUNKT uit Praag (Tsjechië) en het duo Ger Maessen en Margriet Schlössel (NL), die liederen zingen van o.a. Toon Hermans.

Prijs: gratis
Info & Reservaties: 089/855365 of +32 (0)494 15 82 77

Opoeteren/Dorne

Pro Cantare uit Dorne verwelkomt In de Sint-Donatuskerk het Reuvers Mannenkoor uit Nederland en Vocaal Ensemble Saevus uit Gent.

Prijs: 12€
Info & Reservaties: +32 (0)498 08 61 38 of t.dreesen [at] telenet.be 

Terug naar boven