U bent hier

Steek je handen uit de mouwen! Een groot evenement als dit kan niet plaatsvinden zonder de bereidwillige inzet van heel veel vrijwilligers. Koren verwelkomen en begeleiden, ervoor zorgen dat de vele koren hun weg vinden in de games en in Vlaanderen, mensen uit alle hoeken van de wereld bijstaan en helpen, tickets controleren, enz. Genoeg werk aan de winkel. Word een van de 1500 vrijwilligers en bouw meteen je internationale netwerk uit. Wil je dit evenement ten volle voor en achter de schermen beleven? Laat nu al van je horen. 

Digitale tool

Binnenkort openen we een digitale tool waarmee je jezelf zal kunnen registreren als vrijwilliger, je kiest zelf wat, waar en wanneer.  Je kan je in die tool ook als koor kunnen registreren om te helpen bij een specifieke activiteit. Contacteer ons nu al per mail via wcg2020 [at] koorenstem.be, dan sturen we je een berichtje van zodra de tool beschikbaar is.

Meehelpen als koor?

Ook koren kunnen zich hiervoor opgeven. Mischien willen jullie met het hele koor deelnemerszakjes komen maken, ticketjes controleren bij één van de ceremonies, helpen tijdens de grote Landenparade, etc. Laat het ons weten, dan bezorgen we jou zo spoedig mogelijk meer info over de mogelijkheden! 

Een hele waaier aan taken

  • begeleider van een koor 
  • steward op een concertlocatieonthaal in de luchthaven en de grote treinstations
  • koorregistratie
  • steward op de openingsceremonie, landenparade, slotceremonie, ...
  • coördinator van een team vrijwilligers
  • presentator op een (concert)podium
  • assistent van een wedstrijdjury

Presentatie: meehelpen als vrijwilliger aan de World Choir Games 2020

Meehelpen als vrijwilliger aan de World Choir Games 2020 in Vlaanderen. Wat zijn de mogelijkheden? Bekijk deze opname (9 min.) van een presentatie tijdens een van de WCG kick-off momenten voorjaar 2019.
Terug naar boven