U bent hier

De World Choir Games die normaal gezien in 2020 zouden plaatsvinden, zijn uitgesteld naar 30 oktober - 7 november 2021.  Het grootste koorevenement ter wereld komt voor haar 11e editie naar Vlaanderen. Dat wordt een niet te missen thuismatch voor Vlaamse koren, maar ook een onvergetelijk evenement voor heel Vlaanderen. We ontvangen koren van over de hele wereld, waaronder enkele van de beste amateurkoren ter wereld, samen goed voor enkele duizenden buitenlandse gasten. Het evenement vindt tegelijkertijd plaats in Antwerpen en Gent, maar heel Vlaanderen zal kunnen meegenieten van dit gigantische koorfeest.

Blijf op de hoogte

Volg de World Choir Games Vlaanderen 2021 op Facebook, Instagram en YouTube. Bezoek de festivalwebsite voor alle praktische info. Ga naar wcg2021.be

Nieuws

Koor&Stem vzw
Het Music Box consortium zoekt een tijdelijke projectcoördinator om de ontwikkeling, demonstratie en productie van de Music Box te coördineren.
Festival
Niks leuker dan met je koor samen de World Choir Games ervaren achter de schermen! Wel 1.500 vrijwilligers zoeken we: individuen, groepen, coördinatoren.
Festival
Jawel, de games gaan door en zullen worden georganiseerd in de herfstvakantie, van 30 oktober tot 7 november 2021.
Koor&Stem vzw
Koor&Stem werft een tijdelijke financial director aan voor de organisatie van de World Choir Games 2021.
Terug naar boven