U bent hier

Zinge-zange-zon 2020

Loop je de hele dag melodietjes te neuriën? Vind je het nog fijner om met anderen samen te zingen en je te amuseren? Kom dan zingezangezonnen in de zingezangezomer!

Zinge-zange-zon is een vijfdaagse zomerse vakantie-zingweek of koorkamp voor kinderen. Muzikale of koorervaring is niet nodig, graag zingen daarentegen is een must! Deze vijfdaagse zingweek zit vol zonnige zang onder de enthousiaste en kundige leiding van kinderkoordirigente Marleen Annemans (Waregem), afgewisseld met knutselen, spel en ontspanning, begeleid door ervaren monitoren. Haal je stem weer uit zijn kot!

Is het wel veilig ?

We volgen de richtlijnen van Jeugdwerk voor de Zomerkampen. Ook discipline-specifieke richtlijnen voor de Amateurkunsten zullen we toepassen. Binnenkort verwachten we een aangepast protocol voor zingen in fase 4 (vanaf 1 juli).

We zijn er van overtuigd dat met het volgen van deze richtlijnen het kamp in alle veiligheid kan verlopen. Er zijn enkele praktische aanpassingen t.o.v. vorige edities. Zo nemen we geen warme maaltijden in het schoolrestaurant maar vragen we eigen lunchpakketten mee te brengen. Het traditionele toonmoment op het einde van de week blijft ook nog even onder voorbehoud.

Na inschrijving krijg je eind juni  een mail met de up-to-date praktische richtlijnen, i.v.m. brengen en afhalen, melding bij ziekte, toonmoment,  enz.

Als je nog vragen hebt hierover; bel of mail ons gerust.

Praktisch

Inschrijvingsformulier en meer info in bijlage.

Wanneer

6 juli 2020 tot 10 juli 2020

Wat

zangweekend of -week

Waar

Sint-Bavohumaniora
Reep 4 , 9000 Gent

Prijzen

€100.00
basisprijs
€90.00
leden
De prijs is iInclusief opvang. Lunchpakket en snacks breng je dit jaar zelf mee. Je bent lid van Koor&Stem als jij of één van je ouders zingt in een bij K&S aangesloten koor.

Wie

kinderen
8-12 jaar

Contact

Meer informatie bij
Marleen Moortgat
marleen.moortgat@koorenstem.be
Terug naar boven