U bent hier

La-Why? doet mee als eerste

Koorwereld

Het popkoor La-Why? uit Borsbeek is het eerste officieel ingeschreven koor voor de World Choir Games volgend jaar.

Wie volgt?

World Choir Games

La-Why? is een swingend vijfstemmig popkoor voor volwassenen onder leiding van Steven Snijders.  Ze wagen zich aan een gevarieerd en catchy repertoire van bekende nummers in een meerstemmige koorbewerking.  Het koor zag in 2002 het levenslicht en bloeide en groeide verder uit tot een geëngageerde groep zangers die wekelijks op maandag geniet van het samen zingen. Intussen vloeiden er ook 2 jongere telgen uit voort: Groot Lawijt voor jongeren tussen 14 en 21 jaar, en Klein Lawijt voor jongens en meisjes tussen 8 en 14 jaar.  Met deze korenfamilie treden ze regelmatig naar buiten. 

We zingen omdat we graag zingen en durven verschillende genres aan, van Ed Sheeran tot Rammstein, van Vangelis tot Marco Borsato.  We gieten swingende, dansbare, herkenbare, uitbundige of soms net een tikkeltje ingetogen liedjes in een meerstemmig a capella jasje.  Wij zingen. Punt.  Piano, gitaar en slagwerk hebben we thuis gelaten

Het eerste koor dat zich registreert voor de WCG2020 moet een koor zijn dat ervoor durft gaan en dat overloopt van enthousiasme! Dat is La-Why? Veel succes met de voorbereidingen.

#WCGwijdoenmee

Doet je koor mee aan de Games en wil je dat delen? Plaats het op Facebook met #WCGwijdoenmee of mail naar wcg2020 [at] koorenstem.be. Stuur gerust een filmpje of wat foto's mee om jullie enthousiasme te illustreren. Zo weten we binnenkort wie er allemaal meedoet!

Het popkoor La-Why? uit Borsbeek
Terug naar boven