U bent hier

Zangatelier olv Paul Smith van Voces8

Voor wie al zingt is dit zangatelier een kans om andere zangers te ontmoeten, om beter te worden en om samen te werken met een uitstekende dirigent. Ook wie niet vertrouwd is met zingen of koorzang is natuurlijk welkom. We nodigen je uit om volop mee te zingen. En wie weet ontdek je dat verborgen talent?

Een immens koor vormt het hart van het Singing Brussels Celebration Weekend met een interactief concert op zondag 6 mei 2018. Om dit koor te realiseren, zijn er ateliers die zowel bij BOZAR als daarbuiten georganiseerd worden. Paul Smith, lid van het voortreffelijke vocale ensemble Voces8, bereidt je volledig voor met zijn unieke en toegankelijke aanpak. 

Schrijf je hier alvast in voor de voorbereidende zangateliers, op zaterdagnamiddag tussen oktober 2017 en april 2018. Toegang is gratis, maar inschrijven verplicht.

Heb je zin om te zingen of wil je het weleens proberen?  Goed, want dat is de enigste vereiste! Het zangatelier is toegankelijk voor iedereen. Een moment van ontmoeting tussen volleerde professionals en verlegen douchevirtuozen, jong geweld en oud gekweel met muziek van heinde en (veel) verder, van gisteren en vandaag.

Hier een impressie van een zangsessie van de editie 2016-17.

Zangatelier Singing Brussels - editie 2016-17

Wanneer

22 april 2018 om 13:30
Lesmomenten
4 september 2017 om 11:00

Wat

repertoireworkshop

Waar

BOZAR/Paleis voor Schone Kunsten
Ravensteinstraat 23, 1000 Brussel

Prijzen

€0.00
gratis

Wie

zangers, koorgroepen
uit het Brusselse en ver daarbuiten!

Contact

Wenke Minne, projectcoördinator
Singing Brussels Celebration Weekend
Wenke.Minne@bozar.be
02 507 82 37