U bent hier

Young Voices in Limburg

Op zondag 21 oktober 2018 organiseert Koor&Stem Limburg een kinder- en jeugdkorenhappening. De dag geeft hen de kans elkaar beter te leren kennen, samen te zingen, van elkaar te leren en hun muzikale horizon te verruimen.

Koren krijgen tijdens deze dag volop de kans om zingend hun competenties en repertoire te verrijken. De dag begint met leuke samenzang, waarna de koren kennismaken met de Limburgse componist Martin Slootmaekers en zijn werk. De dag eindigt met een toonmoment waarop alle koren zich kort presenteren met enkele liederen.

Na een leuke opwarming door Jeroen Beckers staat Vlaams componist Martin Slootmaekers in de spotlights. Hij zal ons laten kennismaken met zijn werken en met een nieuwe compositie voor jeugdkoor. Deelnemende koren krijgen het werk voordien toegestuurd om voor te bereiden; de afwerking gebeurt o.l.v. de componist zelf. De rest van de dag laat Jeroen Beckers je kennismaken met nieuw liedrepertoire en kunnen de deelnemende koren zichzelf voorstellen met een eigen programma.

Wanneer

21 oktober 2018 van 13:30 tot 18:00

Wat

(koren)ontmoeting, workshop

Waar

Cultuurcentrum Palethe
Jeugdlaan 2, 3900 Overpelt

Prijzen

€0.00
gratis

Wie

koorgroepen

Contact

Inschrijven per mail bij
Goedele Schepers, secretaris
Koor&Stem Limburg
limburg@koorenstem.be
089 36 13 93
Terug naar boven